Model aplicatie Aplicatie
4 participanți
Ragged-RPG.ro :: Prima categorie :: Factiuni :: Los Aztecas
Pagina 1 din 1
Model aplicatie Aplicatie
Nickname pe server:
Ore jucate:
De cat timp joci pe server:
Varsta reala:
Ce alte jocuri mai joc?:
Ce vei face dupa terminarea liceului?:
Cea mai mare realizare pe Instant:
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?:
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:
Ore jucate:
De cat timp joci pe server:
Varsta reala:
Ce alte jocuri mai joc?:
Ce vei face dupa terminarea liceului?:
Cea mai mare realizare pe Instant:
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?:
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:
Ultima editare efectuata de catre silviu.XD in Mier Aug 10, 2016 9:59 pm, editata de 1 ori
Aplicatie Y3llow
Nickname pe server: Y3llow
Ore jucate: 2 momentan, dar voi face mult mai multe
De cat timp joci pe server: de cand s-a deschis
Varsta reala: 18
Ce alte jocuri mai joc?: League of Legends, Metin2, Minecraft, Cs 1.6 si Global si cam atat
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Avand in vedere ca anul acesta dau bacul ma voi duce la o facultate sau voi da testele la SRI
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe acest server niciodata dar pe altele am avut si lider
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am stat 5 luni si am parasito din lipsa timpului
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?: Nimic, acest server de sa-mp este foarte bine gandit si optimizat.
Ce alte jocuri mai joc?: League of Legends, Metin2, Minecraft, Cs 1.6 si Global si cam atat
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Avand in vedere ca anul acesta dau bacul ma voi duce la o facultate sau voi da testele la SRI
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe acest server niciodata dar pe altele am avut si lider
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am stat 5 luni si am parasito din lipsa timpului
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?: Nimic, acest server de sa-mp este foarte bine gandit si optimizat.
Y3llow- Mesaje : 2
Data de înscriere : 29/08/2016
Re: Model aplicatie Aplicatie
y3low acceptat pt teste
PandaYT,.- Mesaje : 3
Data de înscriere : 28/08/2016
ACCEPTAT PT TESTE
Y3llow a scris:Nickname pe server: Y3llow
PandaYT,.- Mesaje : 3
Data de înscriere : 28/08/2016
Nickname pe server: EdyMonster1234
Ore jucate: 2 dar voi juca in fiecare zii,si voi fii activ mereu
De cat timp joci pe server: de o zi
Varsta reala: 16
Ce alte jocuri mai joc?: League of Legends,Minecraft,Cs:go,Cs 1.6 (dar joc doar Jail Break in 1.6)
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa dau la facultate de medicina
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe un server rpg,FBI,rank co-lider si am stat vreo 2-3 luni
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: O saptamana,pentru ca colegii erau nerespectuosi,nesimtiti....vreau echipa serioasa,vreau sa fim ca fratii:)
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?: Nimic, sincer este un server foarte bun.
Ore jucate: 2 dar voi juca in fiecare zii,si voi fii activ mereu
De cat timp joci pe server: de o zi
Varsta reala: 16
Ce alte jocuri mai joc?: League of Legends,Minecraft,Cs:go,Cs 1.6 (dar joc doar Jail Break in 1.6)
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa dau la facultate de medicina
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe un server rpg,FBI,rank co-lider si am stat vreo 2-3 luni
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: O saptamana,pentru ca colegii erau nerespectuosi,nesimtiti....vreau echipa serioasa,vreau sa fim ca fratii:)
Ce te deranjeaza cel mai mult la Ragged?: Nimic, sincer este un server foarte bun.
EdyMonster12345- Mesaje : 1
Acceptat!! Ne vedem la teste.
Y3llow- Mesaje : 2
Subiecte similare
» Model aplicatie Aplicatie