Model aplicatie Aplicatie
3 participanți
Pagina 1 din 1
Model aplicatie Aplicatie
Nickname:
• Nickname-uri anterioare:
• Level:
• Vârsta reală:
• Sexul (real):
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:
• Sunteți activi pe forum?:
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:
• De ce doriți să intrați în Police Department?:
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:
• O scurtă autocaracterizare:
• Nickname-uri anterioare:
• Level:
• Vârsta reală:
• Sexul (real):
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:
• Sunteți activi pe forum?:
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:
• De ce doriți să intrați în Police Department?:
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:
• O scurtă autocaracterizare:
Re: Model aplicatie Aplicatie
• Nickname-uri anterioare:davemave60
• Level:5
• Vârsta reală:13
• Sexul (real):Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa fac parte din NG pentru ca imi place cu ce se ocupa si am experienta necesara
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:Nu ma lasa sa pun link
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:3-4
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:Salutare! Ma numesc David, am 13 ani si sunt din Stei. In primul rand as vrea sa subliniez ca am cei 7 ani de acasa,deoarece il consider un lucru esential intr-un grup, fie el virtual sau real...moto-ul meu este: ''Respecta si vei fi respectat''. Sunt un baiat serios, cu simtul umorului si amuzant atunci cand este nevoie, imi plac provocarile si imi place sa irosesc timpul in mod folositor, ajutand lumea sau descoperind lucruri noi. Ma consider o fire calma, cu capul pe umeri, caruia nu îi place cearta, un baiat care adora distractia, imi place sa ma distrez la maxim, fie in oras cu prietenii, fie pe jocuri sau in excursii. De asemenea, ador sa muncesc alaturi de prietenii mei, imi place si stiu sa lucrez foarte bine intr-o echipa, si consider ca lucrul principal de care este nevoie intr-o echipa este intelegerea. Hobby-urile mele sunt gaming-ul si iesitul in oras cu prietenii. Consider ca lucrurile cele mai importante in viata sunt iubirea si fericirea, degeaba avem bani daca nu avem prieteni de nadejde pe care sa ne bazam sau daca o boala ne poate rapune in cateva clipe. Cam atat despre mine!
• Level:5
• Vârsta reală:13
• Sexul (real):Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa fac parte din NG pentru ca imi place cu ce se ocupa si am experienta necesara
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:Nu ma lasa sa pun link
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:3-4
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:Salutare! Ma numesc David, am 13 ani si sunt din Stei. In primul rand as vrea sa subliniez ca am cei 7 ani de acasa,deoarece il consider un lucru esential intr-un grup, fie el virtual sau real...moto-ul meu este: ''Respecta si vei fi respectat''. Sunt un baiat serios, cu simtul umorului si amuzant atunci cand este nevoie, imi plac provocarile si imi place sa irosesc timpul in mod folositor, ajutand lumea sau descoperind lucruri noi. Ma consider o fire calma, cu capul pe umeri, caruia nu îi place cearta, un baiat care adora distractia, imi place sa ma distrez la maxim, fie in oras cu prietenii, fie pe jocuri sau in excursii. De asemenea, ador sa muncesc alaturi de prietenii mei, imi place si stiu sa lucrez foarte bine intr-o echipa, si consider ca lucrul principal de care este nevoie intr-o echipa este intelegerea. Hobby-urile mele sunt gaming-ul si iesitul in oras cu prietenii. Consider ca lucrurile cele mai importante in viata sunt iubirea si fericirea, degeaba avem bani daca nu avem prieteni de nadejde pe care sa ne bazam sau daca o boala ne poate rapune in cateva clipe. Cam atat despre mine!
davemave60- Admin
Data de înscriere : 22/08/2016
Re: Model aplicatie Aplicatie
Acceptat.
WindMaker- Mesaje : 5
Data de înscriere : 19/08/2016
Varsta : 23
Localizare : House id 17
Subiecte similare
» Model aplicatie Aplicatie