Ragged-RPG.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aplicatie Lider NG!

2 participanți

In jos

Aplicatie Lider NG! Empty Aplicatie Lider NG!

Mesaj Scris de tacnit Joi Aug 04, 2016 2:57 pm

Nickname:Tacnit.
Poza /stats:Aplicatie Lider NG! 1KUMwAplicatie Lider NG! 1KUMw
Cat timp petreci zilnic pe server?[aproximativ]:Depinde de acum incolo cam 4-6 ore.
Factiunea dorita:National Guard.
De ce doresti lider la aceasta factiune?: Doresc sa ajung lider la Ng doarece este o factiune minunata si imi place sa prind suspectii cu wanted de asemena imi doresc sa ajung lider doarece acest servar are foarte mult potential din punctul meu de vedere deoarece el este abea deschis si vad ca sun 10 jucatori on la acest monent de asemena Îmi doresc sa Ajung lider acestei factiuni din mai multe motive: 1. Înca de la începutul meu pe acest server mi-am dorit sa fac parte din cea mai respectata factiune: NG. 2. Modul în care persoanele de aici îsi desfasoara activitatea cu foarte mult profesionalism si seriozitate. 3. Conducerea este una exceptionala, si pot spune asta deoarece am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor[stafului INSTANTRPG]. 4. Îmi place cu ce se ocupa aceasta factiune, totusi sunt constient ca nu este usor .
Ai citit regulamentul si esti pregatit de teste?:Dap.

tacnit

Data de înscriere : 04/08/2016

Sus In jos

Aplicatie Lider NG! Empty Re: Aplicatie Lider NG!

Mesaj Scris de BeyH Joi Aug 04, 2016 3:01 pm

Acceptat.

BeyH

Data de înscriere : 01/08/2016

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum