Aplicatie Flipper45
2 participanți
Pagina 1 din 1
Aplicatie Flipper45
Nickname:Flipper45
• Nickname-uri anterioare:Flipper45
• Level:5
• Vârsta reală:13
• Sexul (real):Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am primit
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Sa dat wipe
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da am fost , am renuntat pentru hitman
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da inteleg
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru :încălcarea acestora?:Da am citit
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Sa ajut serverul cu prinderea infractorilor, si protejarea oraselor
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:Da
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:4-5
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu ma aflu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Nu sunt pe blacklistul unei factiuni
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Stefan am 13 ani imi place footbalul,basket.
• Nickname-uri anterioare:Flipper45
• Level:5
• Vârsta reală:13
• Sexul (real):Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am primit
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Sa dat wipe
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da am fost , am renuntat pentru hitman
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da inteleg
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru :încălcarea acestora?:Da am citit
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Sa ajut serverul cu prinderea infractorilor, si protejarea oraselor
• Poză cu /stats, detective skill și /licenses:Da
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:4-5
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu ma aflu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Nu sunt pe blacklistul unei factiuni
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Stefan am 13 ani imi place footbalul,basket.
Flipper45- Mesaje : 7
Data de înscriere : 14/08/2016
Re: Aplicatie Flipper45
acceptat daca iesi din Factiune in 3 5 zile iei fp20 ai voie sa iesi din Factiune dupa 1 saptamana
CornerBaby- Mesaje : 9
Data de înscriere : 01/08/2016
Subiecte similare
» Model aplicatie Aplicatie
» Aplicatie Flipper45
» Aplicatie Flipper45
» Aplicatie Lider Flipper45
» Aplicatie HitMan Flipper45
» Aplicatie Flipper45
» Aplicatie Flipper45
» Aplicatie Lider Flipper45
» Aplicatie HitMan Flipper45